Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home2/aacta/public_html/wp-content/themes/medical-cure/header.php on line 6
Dr.Rudin Domi - Aacta
Dr.Rudin Domi

Dr.Rudin Domi

Dr. Rudin Domi është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës në degën Mjekësi e Përgjithshme.

Personal Information

Contact Information

Schedule

  • E Hene - E Premte 08:00-19:00

Rreth Nesh


Dr. Rudin Domi u diplomua ne Fakultetin e Mjekesise ne Universitetin e Tiranes ne vitin 1998 ne degen Mjekesi e Pergjithshme. Ne vitin 2003 mbaroi specializimin ne Anestezi-Reanimacion. Ne 2004 mbaroi studimet e thelluara pas universitare Master ne Farmakologji. Ne 2010 mori graden shkencore Doktor Shkencash. Titullin Profesor i Asociuar e fitoi ne vitin 2014. Prej shume vitesh eshte anetar i shoqatave kombetare dhe Shoqates Europiane te Anestezise (ESA). Interesat dhe ekspertiza e tij profesionale jane anestezia ne urologji, anestezia ne kirurgjine e gjendres mbiveshkore, anestezia dhe kirurgjia hepatike, anestezia dhe obeziteti,, anestezia ne transplantin hepatik dhe renal, anestezia ne kardiokirurgji, terapia intensive. Eshte autor dhe bashkeautor i me shume se 40 artikujve te botuar jashte dhe mbrenda vendit.

Designed & Developed by E3DESIGN