Dr.Gentian Huti

Dr.Gentian Huti

Dr. Gentian Huti është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës në degën Mjekësi e Përgjithshme.

Personal Information

  • Datëlindja 16 Maj 1977
  • Universiteti Fakulteti i Mjekesise

Contact Information

Schedule

  • Hënë-Premte:08:00-17:00

Dr. Gentian Huti diplomohet ne vitin 2001 ne degen Mjekesi e Pergjithshme ne Fakultetin e Mjekesise, Universiteti I Tiranes. Ne vitin 2007 mbaron specializimin pas universitar ne degen Anestezi-Reanimacion. Ka punuar ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza” dhe ne nje sere spitalesh jopublike ne vazhdim. Aktualisht eshte shefi sherbimit te Anestezi-Reanimacionit ne Spitalin Amerikan 3. Eshte trajnuar dhe diplomuar jashte shtetit disa here sipsh ne kurset per ECMO, Trakeostomiperkutane etj. Autor dhe bashkeautor ne artikuj dhe postera ne kongrese jashte vendit. Interesat e tij profesionale perfshijne anestezine ne kardiokirurgji, perdorimin e epiduralestorakale ne kardiokirurgji, terapia intensive, terapiazevendesueserenale, perdorimi I antibiotikeve etj. Eshte anetar i shoqatave kombetare dhe te ESA dhe ESICM. Aktualisht eshte themelues dhe kryetari  AACTA.

Designed & Developed by E3DESIGN