Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home2/aacta/public_html/wp-content/themes/medical-cure/header.php on line 6
Dr.Artan Jahollari - Aacta
Dr.Artan Jahollari

Dr.Artan Jahollari

Dr. Artan Jahollari është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Ankara në Akademinë e Mjekësisë Gulhane

Personal Information

  • Datëlindja 14 Qershor 1980
  • UniversitetiAnkara në Akademinë e mjekësisë Gulhane

Contact Information

Schedule

  • Hënë-Premte:08:00-17:00

Ka lindur në vitin 1980 dhe arsimin fillor e të mesëm e ka kryer në Tiranë. Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithëshme e ka kryer në Ankara në Akademinë e mjekësisë Gulhane duke i përfunduar studimet në vitin 2005. Më pas në të njëjtën qendër spitalore ka kryer specializimin 6-vjeçar për kirurgji kardio-vaskulare duke u diplomuar në vitin 2011.Prej atij viti ka punuar si kirurg specialist në Kosovë dhe Turqi dhe prej vitit 2017 i është bashkëngjitur stafit të Spitalit Amerikan3. Është anëtar i shoqatës Europiane dhe asaj Turke të Kirurgjisë Kardio-Vaskulare dhe njëkohësisht autor dhe bashkëautor i shumë publikimeve ndërkombëtare. Në fushën e interesit bën pjesë kirurgjia kardiakeadulte, ndërhyrjet endovaskulare në aortë, kirurgjia e arterieve dhe vena veperiferike, kirurgjia e dializës. Gjuhët e huaja qe zotëron janë anglishtja, turqishtja, italishtja.

Designed & Developed by E3DESIGN