Konferenca e fundit e Shkencave Mjekesore te organizuar nga KSUMT

Ne koferencen e fundit te Shkencave Mjekesore te organizuar nga KSUMT dhe ne bashkepunim edhe me AACTA koleget e Sherbimeve Anestezi-Reanimacion te Spitaleve Amerikan 3 dhe 1, u mbajten referime interesante mbi antibiotikoterapine ne ICU, te rejat mbi sepsisin, perdorimin e antikoagulanteve ne semundjet trombotike intestinale dhe mbi teknikat inovative CRRT dhe ECMO

Designed & Developed by E3DESIGN