Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore

Pershendetje,
Ne bashkepunim me KSUMT, Fakultetin e Mjekesise, Universitetin Mjekesor, Univeristetin e Barit Itali, dhe me oraganizata dhe fakultet te tjera, organizohet nga KSUMT Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore ne 9-11 maj 2019. Ne kete konference AACTA(Shoqata e Anestezise Kardiotorakale te Shqiperise) merr persiper organizimin dhe moderimin e seksionit te Anestezise dhe Terapise Intensive. Jeni te ftuar te gjithe me punime, sygjerime, dhe pjesmarrje.

Designed & Developed by E3DESIGN